Tänään oli ihana päivä. Edes sinnikäs vastatuuli ja taivaalle kerääntyvät pilvet eivät pilanneet hyvää tuultani kotiin tullessa. En edes oikein tiedä, mistä hyvä tuuleni johtui. Tai tiedän osasyyn siihen, mutta muutenkin kaikki vain jotenkin onnistui tänään.

Ensimmäiseksi meillä oli tänään biologiaa, opettajamme on vaihtunut, ja uusi opettaja puhui mielenkiintoisemmin ja sai jopa luokkamme pysymään hiljaa. Siihen vaaditaankin jo aika paljon.

Toisella tunnilla oli äidinkieltä. Tunti oli melko tylsä, mutta meni onneksi aika nopeasti.

Kolmanneksi oli ruotsia, emme oikein tehneet muuta kuin juttelimme opettajan hakiessa kirjoja, kuuntelimme Sommaren är kort -kappaleen, (vaihteeksi) ja kuuntelimme ohjeet läksyjä varten. (Tai kuuntelimme ja kuuntelimme...)

Seuraavaksi ruokatunnin jälkeen oli kuviksen kaksoistunti. Meidän piti jokaisen maalata lintu -.- Oli kyllä aika upea se minun aikaansannokseni... Pähkinänakkeli sen piti olla.. Kaikki linnut laitettiin puuhun, joka oli aika hassun näköinen loppujen lopuksi; monta väreiltään aika vaihtelevaa lintua lyijykynällä valkoiselle paperille äkkiä hutaistussa puussa.

Sitten lopuksi seurasi kaksi tuntia matikkaa. Jippii. No suurin osa ekasta tunnista meni siihen että meidät ja rinnakkaisluokka jaettiin 'nopeiden' ja 'hitaiden' ryhmiin. Loppuajan piirsimme kolmioita ja nelikulmioita ja muita vastaavia, ja teimme vähän tehtäviä.

Koko matikan tunti meni siihen että minun olisi tehnyt mieli rynnätä keskelle luokkaa hyppimään tasajalkaa. Naamallani oli melkein koko ajan älytön virne ja laulatti ihan älyttömästi. Tämä liittyy sitten tähän joka on osasyynä hyvään tuuleeni. Mutta ei siitä sen enempää. Ei ainakaan vielä.

Kiva jos jaksoitte lukea tätä tylsää sepustusta päivästäni
~neko