Hei te kaikki, jotka tänne eksytte. En rupea enempiä tästä blogista selittelemään, sillä tärkeimmän näette kuvauksen kohdalla.

Jee, enää viikko koulua! :D Pian päästään taas latailemaan akkuja muutamaksi kuukaudeksi. Toivottavasti ehdin kesällä nukkuakin... Töitä on onneksi vain kahdeksi viikoksi ja sitten on vielä se rippileiri -.- Ei kauhiasti innostaisi, mutta eipä sitä tarvitsekaan jaksaa sitten kuin viisi päivää :)

Onko moni tehnyt paljon suunnitelmia kesäksi? Itse en jaksa ajatella kauhean pitkälle eteenpäin. Muuten käy niin, että alan ajatella: Enää kaksi viikkoa lomaa jäljellä! Nyt pitää tehdä tätä ja tuota ja... Se siitä rennosta lomasta sitten.

Moni varmaan ui paljon kesällä? Itse en kauheasti pidä uimisesta, mutta tottakai sitäkin tulee kesällä tehtyä. Muuten kaduttaa koko pitkän kylmän talven. Minä viihdyn kuitenkin paremmin uima-altaassa, kuin luonnonvesissä. Ulkomailla lomaillessa suurin osa ajasta meneekin yleensä altaassa. Tänä kesänä ei kuitenkaan ole matkaa tiedossa, joten täytyypä varmaan lähteä rannalle kaverin seuraksi.

Minua ärsyttää, kun en rusketu juuri ollenkaan. Kaikki muut ovat kesän jälkeen aina ihan ruskeita, mutta minuun ei aurinko tartu jostain syystä kunnolla. En kyllä onneksi juuri palakaan. Voi olla, että ruskettumattomuus johtuu siitäkin, etten jaksa olla kovin kauaa paikoillani auringossa :D

Lämmintä ja jäätelöntäyteistä kesää kaikille!

~neko